Без никакви хемикалии, овој природен освежувач ќе направи чуда. Кај индустриските препарати мирисот не останува, но со овој природен препарат ќе биде постојан.

Ви треба:

  • ролна или ролни тоалетна хартија
  • есенцијално масло (по желба)

На внатрешната страна на ролатот, на кој е намотана хартијата, капнете неколку капки од омиленото есенцијално масло. И тоа е тоа!

Мирисот ќе биде присутен во просторијата додека не ја потрошите ролната хартија.

Advertisement
Advertisement