Снимка која кружи на социјалните мрежи до созли ги насмеа љубителите на свадби и слави со многубројни гости особено оние кои тврдат дека чинијата со најдобро месо е секогаш далеку од нив.

На тие маки им дојде крајот затоа што на свадбите се појави револуционерен изум и повеќе ниту едно месо не е далечно.

Лесно се склопува и се носи во џеб, а многумина го користат и за други намени, како за чешање на грб.

Advertisement
Advertisement