На овој ден, Универзумот ќе ги „слуша“ нашите мисли многу појасно. Ако имате цели, намери, желби, тогаш Универзумот сигурно ќе ги слушне и ќе ви даде можност да го претворите она што го сакате во реалност.

Има вкупно дванаесет датуми со огледало во 2023 година, а третиот март е третиот датум на огледало во серијата. Во секој месец има ден во кој одреден број владее со светот и ни дава сила, среќа и нови можности. Овој пат ќе биде број 3.

Бројот три ја означува Света Троица, што значи дека во даден момент имате божествена заштита, помош и водство. Тројките се исто така знак дека сте на патот на духовниот развој и дека сега живеете од љубов, поврзани со Вишото Јас.

Бројот три е поврзан со манифестација, позитивност, изразување, имагинација, креативност, оптимизам, ентузијазам, експресивност, шарм, хумор, забава, привлечност, пријателство.

Advertisement

На овој ден, Универзумот ќе ги „слуша“ нашите мисли многу појасно. Ако имате цели, намери, желби, тогаш универзумот сигурно ќе ги слушне и ќе ви даде можност да го претворите она што го сакате во реалност.

Ако долго време сонувавте за нешто, размислувате за голема животна промена, не плашете се да побарате повисока сила да ви помогне да го остварите тој сон. Ова е одличен ден за молитва, желби и поставување нови цели за иднината.

Со помош на Универзумот, вашите желби ќе се остварат.

Бројот 3 е поврзан и со донесување правилни одлуки. Ако сте збунети и не знаете што да правите следно, оваа низа на броеви ќе ви помогне во тоа. Тоа ви кажува дека ако не можете да донесете одлука или се чувствувате збунети, да ги повикате вашите ангели да ви помогнат. И тие ќе го направат тоа.

Овој број ќе ви отвори нови врати и ќе ви помогне да разберете во која насока треба да се движите во животот.

Доколку имате желба, можете да направите долгорочно планирање на овој ден на моќ.

Ако сте направиле нешто добро во блиското минато, тогаш на 3 март Универзумот ќе ви даде среќа и ќе ви го направи животот подобар за вистинските работи што сте ги направиле претходно.

Ова е многу важен ден бидејќи секој ќе го добие она што го заслужува. Голем успех ги очекува добри луѓе кои постапуваат според својата совест и никому не му штетат.

Нека ве следи среќата во сите ваши напори.

Advertisement