Датум на огледало, 4.4. во која има магична серија од 4-4 ни носи многу позитивна енергија. Овој датум е најхармоничен во април/април бидејќи четири е бројот на хармонијата и ја содржи моќта на четирите главни елементи: Оган, Воздух, Вода и Земја. Оваа низа исто така симболизира стабилност, заземјување, безбедност. Ова е многу поволен ден, кој дефинитивно вреди да се посветите на важни работи, пишува Sensa.rs.

Денот е поволен за интелектуална и физичка активност, како и за емоционален и духовен развој. Четири е бројот што создава посебна состојба на умот кај нас. Тоа ви помага да станете пољубезни, подобри.

Ја зајакнува и енергијата и помага во процесот на ослободување од негативноста и непријатните чувства, како и темните сенки од минатото.

Многу луѓе ќе доживеат успех, ќе бидат позитивни и ќе гледаат на светот со поголема радост. Ако им давате добро на другите, тоа добро ќе ви се врати.

Advertisement

Бидете трпеливи, бидејќи на овој ден можете да ја решите секоја задача, без разлика колку е тешка. Можете сами да се справите со нив – бидете подготвени да ја свртите ситуацијата во ваша корист.

4 април е навистина добар почеток на неделата, бидејќи можеме да ја започнеме неделата мотивирани за остварување на големите соништа.

Денот ќе биде лесен, пријатен, успешен, а секој договор може да донесе напредок на долг рок.

Нумеролозите истакнуваат дека денес треба да размислите за своите цели, намери и желби. Ќе почувствувате дека сте на вистинскиот пат и што сакате да направите за да го остварите вашиот сон.

Важно е да бидете оптимисти, да размислите добро – и ќе биде добро. Денот е поволен и за финансии, ќе има поголема стабилност на парично поле. Избегнувајте конфликти на љубовен план.

За да ви се остварат намерите и желбите денес, детално визуелизирајте ги вашите желби – важно е желбата што ја замислувате позитивно да влијае на вас и на другите луѓе.

Advertisement