Бог е прекрасен и работи на многу начини. Понекогаш ни испраќа посебни знаци на посебен начин.

Чудниот облак му го даде на една нервозна студентка толку потребното охрабрување што и беше очајно потребно. Облакот изгледа како палец подигнат како поддршка или „палци нагоре“. Откако фотографирањето на тој облак стана популарно, инспирираше и многу други луѓе.

За многу луѓе, самата помисла на каков било вид на тестирање може да биде причина за голем стрес без оглед на времето поминато за учење и подготовка. Затоа, на еден студент во Кина, кој студирал многу напорно, му требало дополнително охрабрување.

Кога погледнала кон небото, Бог имал посебен знак за неа.

Advertisement

Секако, оваа фотографија брзо стана популарна и охрабри многумина.

Еден член на онлајн заедницата напиша: „Се чувствувам сигурен за испитот откако ја видов таа фотографија“.

Многумина ја истакнаа сличноста на таа фотографија со иконата „лајк“ на Фејсбук.

Се разбира, некои корисници не го сметаа овој феномен за божествена интервенција.

Бог е прекрасен и работи на многу начини. Понекогаш ни испраќа посебни знаци на посебен начин. Оваа фотографија ќе инспирира многумина, без разлика дали ја сметате за порака од Бог или не.

Advertisement