Денес, слатко девојче со микрофон во рака е една од најубавите пејачки

Пејачката Тамара Милутиновиќ денес важи за една од најубавите и најзгодните на домашната естрада, а славата ја стекна благодарение на учеството на музички натпревар.

Пејачката во една прилика на својот Инстаграм профил сподели фотографија од детството, поточно од 1997 година кога имала само четири години. Тамара на споменатата фотографија држи микрофон во рака, па може да се заклучи дека пеењето отсекогаш и било голема љубов.

Многумина коментираа дека врз основа на оваа фотографија никогаш не би заклучиле дека таа е атрактивна пејачка.

Advertisement
Advertisement