Овој необичен млад тракторист на свадба! Задолжително погледнете го видеото!

Видеото на кое се гледа како невестата вози трактор сè до олтарот стана вирална на социјалните мрежи. Оваа необична венчавка со барем необична невеста се одржа во Бетула во Мадја Прадеш, Индија.

Младата жена со црни очила за сонце по име Барти Тагде возела трактор како вистински професионалец, додека нејзините двајца браќа седеле до неа.

Погледнете го ова видео кое ја обиколи планетата и предизвика грст реакции на социјалните мрежи.

Advertisement

Многумина коментираа дека невестата е вистински „мангуп“, а младенците со таква жена посакаа среќа во бракот …

„Се гледа кој ќе носи панталони во овој брак“, „Тоа е вистинска жена, браво!“, „Господ да ти помогне“, рекоа корисниците на мрежата на невести, очигледно многу забавувајќи се. А некои го протолкуваа овој гест како театарска понуда на мираз од младинска страна …

Advertisement