Замислете го тоа проклетство. Ти си зрела девојка, но сите те заобиколуваат затоа што изгледааш како да имааш осум години! Токму таква судбина ја снајде Шауна Рае, која беше претставена од телевизиската програма TLC во една од последните епизоди.

„Да, сите мислат дека сум девојка, но правата вистина е дека јас сум девојка, 22-годишна девојка“, рече Шауна во воведот и веднаш се пожали дека е заробена во телото на осумгодишно девојче.

„Шона имаше само шест месеци кога дознавме дека има тумор на мозокот“, ја открила мајката причината за нејзините проблеми, додека Шауна изјавила дека престанала да расте кога достигнала 116 сантиметри.

“Навистина сакам луѓето да се однесуваат кон мене како возрасен, многу. Мојот статус на врска вели – слободна сум”, изјавила една фина девојка со насмевка и додала дека досега привлекувала само морничави и проблематични момци.

Advertisement

Таа понатаму вели дека семејството е многу заштитнички кон неа, дека татко и и мајка и постојано ја прашуваат каде оди, со кого е и кога ќе се врати, па додаде дека работи на нејзината независност.

Advertisement