Погледнете прво во вашата дланка и прочитајте што кажува за вас, а потоа погледнете ги дланките на вашето семејство и пријатели за да видите кои се нивните приказни.

Имено, вашата дланка има три главни линии. Љубовта е на врвот на дланката, линијата на главата е на средината на дланката, а линијата на животот е на дното на дланката.

Добро погледнете ако ги имате линиите од сликата, тие се вистинско богатство. Кој ги има е многу среќен во животот, а се верува дека овие линии го штитат човекот од страдање, болка и обезбедуваат мир.

Ја чува вашата духовна страна, а кога ќе дојде период кога животот е тежок и опасен, се појавува ангел. Тој ги гледа вашите добри и лоши работи што сте ги направиле и ве штити.

Advertisement

Луѓето со овие линии се многу снаодливи и секогаш гледаат да им помогнат на другите. Се борат за себе и не се залажуваат лесно, а пријателите ги чуваат како злато.

Живеат по шифра по која никој не би успеал да живее и се интелигентни луѓе, а никој не успева да ги ископира иако многумина се обидуваат.

Advertisement