Оваа девојка на својот профил на TikTok раскажа како сфатила дека нејзиниот вереник е неверен со помош на една ситница.

Моментот кога требаше да знам дека мојот поранешен вереник ме изневерува беше моментот кога почна да ме бакнува поинаку. Многу добро се сеќавам. Една вечер дојде дома и кога ме бакна, беше поинаку, како да е странец. Му го кажав тоа, а тој ми одговори дека сум параноична и барам причини да му се налутам – започна девојката.

Тоа беше моментот кога таа го игнорираше своето чувство, но подоцна зажали.

– Требаше да бидам попаметна. Никој не се буди еден ден и не почнува да се бакнува сосема поинаку. Стилот на бакнување не се менува, стилот на бакнување се менува само кога бакнувате друга личност, па требаше да го знам тоа – заклучила таа.

Advertisement

По нејзиното видео, имаше излив на поддршка и нејзините следбеници се обидоа да ја разберат.

– Женската интуиција никогаш не е погрешна, причината зошто знаеме кога изневеруваат е тоа што ја чувствуваме новата енергија од новата личност со која биле – напишал еден корисник во коментарот.

Кој е вашиот коментар дали НАВИСТИНА Е ПАМЕТЕН ОВАЈ СОВЕТ? ПИШЕТЕ НИ ВО КОМЕНТАР!

ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ВИДЕОТО ТУКА!

Advertisement