Работата на дадилка е исклучително напорна и одговорна

Сите оние кои платиле некого да се грижи за нивните деца барем на кратко, можеби сакале да ја шпионираат личноста на која му била доверена таа задача, можеби на кратко.

Една мајка неодамна снимила тајно видео од бебиситерката на нејзината ќерка и станало вирално речиси преку ноќ.

Тоа е Ники Махер од Сомерсет, Масачусетс, која ја снимила бебиситерката, 18-годишната Дилејни Вилсон како ја пее „Part of your world“ од „The Little Mermaid“ на Дизни.

Advertisement

Во моментов видеото има над 3,3 милиони лајкови и се чини дека на сите им се допаѓа гласот на оваа девојка. На почетокот на видеото се гледа како мајката воодушевено шепоти „ова е нашата бебиситерка“.

Ники рече дека уште пред тајно да ја сними Вилсон како пее, знаела за прекрасниот глас на нејзината дадилка. И таа и потврди дека има „луда дарба“.

Откако милион луѓе го слушнаа нејзиното беспрекорно пеење, таа доби огромен број обожаватели.

Како ви се допаѓа нејзиниот глас?

ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ВИДЕОТО ТУКА!

Advertisement