Хороскопските знаци кои се осудени на страдање оваа недела, 01-05 АВГУСТ

ОВЕН Не гледате поента и сè оваа недела ви изгледа монотоно. Сепак, монотонијата на неделата се чувствува подобро од идејата да се биде со човечки суштества бидејќи тие НАВИСТИНА ви ги нарушуваат нервите. Идеално, денешниот ден би бил прекрасно ако можете само да ги оставите настрана креативните проекти и луѓето за да можете да се опуштите и да поминете време со саканата личност: себе си.

ОВЕН Она што го сакате е она што не можете да го добиете, и додека тоа не ја доведе вашата фрустрација до точка на вриење, едноставно не можете да дозволите да ве видат како се потите. Ве туркаат и влечат другите оваа недела, манипулирани сте да правите речиси сè што не ви е гајле, а сепак еве, учествувате заедно како добри пријатели.

СТРЕЛЕЦ Еве што носи оваа недела: бескрајните начини на кои можете да ја префрлите вината за вашата несреќа денес на некој друг. И тоа не е ни несреќа; едноставно не е она што го сакате, така што неделата е посветена на акутен одговор. Ова ретко функционира во ваша корист, но нема да научите животни лекции оваа недела. Тешко ви е да наоѓате мана со сите околу вас.

Advertisement
Advertisement