Фотографијата стана вирална.

Не, ова не е филм за Монти Пајтон – ова навистина се случи во Србија. Во едно кафуле во Вршац, кое себеси се нарекува пет пријатели, наплаќаат вода за кучињата.

Неверојатно, но вистинито.

Advertisement
Advertisement