Овој коректор го враќа палецот во неговата правилна форма додека спиете и на тој начин ја „пегла“ бунионот

ИСКРИВУВАЊАТА изгледаат само како естетски проблем, но не се. Многу често многу болат, се појавуваат плускавци, а при промена на времето предизвикуваат голема непријатност кај многу луѓе, што ги спречува да функционираат нормално. Тие им пречат на чевлите, што го отежнува наоѓањето на соодветни, а некои чевли уште помалку траат поради нив. Тие често бараат операција за нивно намалување/отстранување, но ако и вие сте некој што се бори со нив, ви предлагаме да го испробате ОВА и/или ОВА пред да одлучите да направите операција .

Добро познатите ноќни пастили им помогнаа на многумина да го решат проблемот со бунионот. Овој коректор го враќа палецот во неговата правилна форма додека спиете и на тој начин ја „пегла“ шипката. Сето тоа го прави многу безболно и додека сте уште. А може да се јавите и на бројот +38911/6 888 999 .

Се носат додека мирувате, за во текот на денот кога имате обврски да не ви пречи ништо на нозете. Сетот содржи 2 за лево и десно стапало. Има две велкро ремени кои се прилагодливи, со што се овозможува прецизно прилагодување на рачката, додека два анатомски заштитници за бунион многу лесно се прилагодуваат на неправилната форма на вашите стапала, односно прстите.

Advertisement

А за што служат силиконските сепаратори кои се носат во чевлите ? Тие служат за да ви ги направат чевлите поудобни додека не се ослободите од шипките, за да не ви се појават плускавци и гребаници на местото на шипките. Може да се носат со какви било затворени чевли и пожелно е да се носат што подолго во текот на денот. Нарачајте ги на телефон +38911/6 888 999 .

Advertisement