Како што многупати сме кажале, многу трикови ни се олеснување. Веројатно знаете за шоуто на д-р ОЗ.

Во таа емисија тие покажаа многу ефикасен трик за пеглање облека за која ви е потребна алуминиумска фолија. Само ставете го под даската за пеглање и овој процес ќе се одвива многу побрзо.

Погледнете како оди:

Како за овој трик? Ако веќе сте се обиделе, пишете ни во коментари. Доколку и вие имате некоја интересна идеја или трик можете да ни ја испратите и со задоволство ќе ја споделиме со сите.

Advertisement

Advertisement