Она што особено привлече внимание во видеото е секако како таа се справува со своите четири бебиња.

Мама Ерика Перез стана многу популарна на социјалните мрежи откако ја сподели својата многу необична приказна за мајчинството.

Ерика родила близнаци, а само 4 месеци по породувањето дознала дека е повторно бремена. Сепак, тоа не е ретко и не е изненадување, но она што е особено интересно за оваа мајка е тоа што на лекарски ултразвук дознала дека носи близнаци по втор пат.

„Родив, родив близнаци , а четири месеци подоцна повторно забременив со близнаци“, напиша Ерика во своето видео на TikTok.

Advertisement

Она што особено привлече внимание во видеото е секако како таа се справува со своите четири бебиња. Можеме да видиме дека таа носи две во шал, додека за раце држи две деца. Оваа глетка е навистина фасцинантна и за пофалба.

Сепак, она што е уште поинтересно е дека Ерика покрај две близнаци има и уште една постара ќерка. Ерика е мајка на пет ќерки од три бремености.

Advertisement