Сакате да изгледате поинаку од другите.

Доколку имате доволно време да подготвите фризури со плетенки или сакате да го уредите вашето малечко девојче.

Tогаш погледнете го видеото со детални упатства како да направите малку покомплицирана плетенка која изгледа кралско.

Погледнете го видеото:

Advertisement

Advertisement