Познатиот руски астролог Павел Глоба откри дека двата знака од Зодијакот ќе имаат многу поволен период од денеска до крајот на 2023 година. Еве за кои знаци станува збор и што им носат ѕвездите.
Рак

Од октомври, кој штотуку започна, ги очекува период на промени. Можно е да се соочат со проблеми, особено на работа, но ова не треба да го гледаат како казна, туку како можност!

Глоба истакнува дека Раковите ќе ги надминат овие предизвици со снаодливост и истрајност и ќе ги претворат во свој голем успех. Секоја напорна работа ќе биде наградена.

До крајот на октомври можат да добијат унапредување или зголемување на платата. Во секој случај, салдото на банкарската сметка на Рак ќе се подобри.
Риба

Advertisement

Рибите, пак, имаат среќа кога е љубовта во прашање! Доколку сте слободни, во наредниот период ќе имате судбоносна средба која ќе ви поттикне пеперутки во стомакот и ќе ви ја врати насмевката на лицето.

Ова познанство најверојатно ќе се претвори во страсна романса која ќе ви донесе голема среќа. Рибите кои веќе имаат семејство или партнер ќе го подобрат својот однос и ќе имаат поголема доверба и разбирање со партнерот.

Advertisement