Во текот на денот ставам шише пиво на косата и морам да ви кажам дека ефектот е Леле!

Секое човечко суштество сака убава коса. Особено оние кои страдаат од опаѓање на косата. Имаме совети за вас како да се справите со овој проблем.

Таа си ја полева косата со пиво секогаш кога ќе ја мие, а косата не само што стана погуста и поздрава, туку и подолга и посјајна.

Ова можеби звучи непривлечно, особено затоа што пивото нема многу пријатен мирис, но не плашете се, нема да се почувствува по испирање.

Advertisement

Ова не е единствениот пример кој сведочи за благотворното дејство на туширањето со пиво, спомнат во многу примери со образложение дека една од состојките на пивото ферментира и е главен виновник за здрава и густа коса.

Advertisement