При влегувањето во салата каде новинарите го чекаа обраќањето, претседателот Вучиќ виде дека недостасува едно столче, па побара да и се постави на Ана Брнабниќ.

По денешното обраќање на претседателот Александар Вучиќ и премиерката на Србија Ана Брнабиќ, на социјалните мрежи се појави необично видео кое му претходеше на овој настан, а кое за пет часа го погледнале над 50.000 луѓе.

Погледнете го видеото и заклучете сами дали МАКЕДОНИЈА има ваков Политичиар или кај нас се СУЕТНИ ГЛАВИ!

Advertisement
Advertisement