ФБ Статус (Сатира) Малку да ве насмееме!
Дедо ми живееше здрав прав и умре на 84 години.

Ќе живееше 145, ама не јадеше авокадо и чија семе и гоџи бери и сол од Хималаи.

А, ако пиеше смути од хербалајф 250 години ќе дочекаше.

Сега ќе бевме на журка одени. Така да чуавјте се и хранете се здраво.

Advertisement

Немојте како дедо ми!

Advertisement