Сите на почетокот мислат дека е девојче:

Кога децата се мали, се знае дека е тешко да ги натерате да направат нешто што не сакаат или поради која било причина им е непријатно, без разлика колку тоа не им е потребно.

Една од тие ситуации е одењето на фризура. Ножиците предизвикуваат страв кај повеќето деца, особено кога се во рацете на сосема непознат вработен во фризерски салон.

Една мајка сподели токму такво искуство со своето дете кое со месеци не сакаше да се шиша. Кога конечно се скршила и го однела во салонот, сите останале зачудени. Имено, нејзиното дете имаше бујни долги локни до половина од грбот. Непознати лица кои биле таму мислеле дека се работи за девојче. Меѓутоа, кога фризерката полека почна да ја потстрижува косата сè пократко и пократко, се виде дека се работи за прекрасно мало момче.

Advertisement

За да не се плаши од фризерството и конечно да дозволи некој да му ги скрати бујните локни, фризерката направила цело мало шоу во кое го анимира својот клиент. Резултатот донесе насмевка на лицето и на детето и на мајката, но и на целата интернет заедница кога видеото од фризурата стана вирално.

Цело време мислев дека е девојка –

  • Убав е со и без коса…
  • Не очекував ваков крај на видеото, сигурно е премногу слатко момче –
  • Бев шокиран кога конечно сфатив дека тоа не е девојката од видеото –
  • Погледнете само како плаче, ми беше жал за него –
  • Никогаш нема да разберам зошто децата толку се плашат од фризери-
  • Погледнете како тој неодоливо позира кога виде колку убаво му е скратена косата – се само дел од коментарите под објавеното видео.

ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ВИДЕОТО ТУКА!

Advertisement