Се се одвиваше на сцената среде настапот на раперот Девито

Една девојка реши да ги разбие балканските предрасуди и да го запроси своето момче пред полн клуб во Будва.

Таа на сред настап на раперот Девито на сцената се качи со своето момче пред кое клекна. Тогаш таа му го постави судбоносното прашање.

Сепак, младиот човек со својата првична реакција го „расипал“ романтичниот момент.

Advertisement

– Дали треба веднаш да одговорам? – тој ме праша.

Сепак, тој брзо кажа „да“, а девојката од среќа скокна врз него и го прегрна додека гостите и музичарите аплаудираа и му честитаа.

Погледнете го ВИДЕОТО ТУКА

Advertisement