Каква прекрасна глетка што не ја гледате секој ден

Кога одиме на одмор, сакаме да се опуштиме, не само телото, туку и умот. Одморот е една од најчестите активности што луѓето ја избираат кога сакаат да си дадат одмор.

Активностите на плажа се разновидни и секој ги избира според чувствата, што сака. За некои тоа е сончање и читање книга, играње карти, некои избираат да пробаат спортови на вода, но некои избираат и плетење.

Ако тоа ви звучи чудно, можеби е вистина. Можеби е невообичаено, но за кого е важно да се опуштите на одмор.

Advertisement

Така еден наш читател забележал прекрасна госпоѓа на плажа која „подготвува“ зимско палто, поточно плете.

Тоа е хоби кое најчесто го практикуваат бабите, барем така се мисли, но не мора да значи. Секој кој знае да плете и го сака, знае дека не е лесно и бара време.

Тоа секако е прекрасна глетка што треба да се види. А која е вашата омилена активност на плажа, кажете ни во коментар. Едвај чекаме да ги слушнеме!

Advertisement