Една жена објави снимка од слуга и го шокираше интернетот

Една Британка дошла до шокантно откритие кога го распакувала куферот по одморот на Кипар.

Застрашувачкото изненадување со осум нозе што го извади од чантата реши да дојде со неа на нејзиниот остров на другата страна на Европа.

Advertisement

Здраво RSPCA, мислам дека во мојот куфер донесов ПАЈАК ТАРАНТУЛА дома од Кипар стои во текстот над видеото.

 

Корисниците на оваа социјална мрежа биле згрозени од глетката.

– Навистина би добил срцев удар и би умрел – напишал некој.

– Во Кипар, мајка ми најде една како седи на нејзиното рамо и вреска толку гласно што персоналот на хотелот помисли дека е нападната – се присети еден корисник.

ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ВИДЕОТО ТУКА

Advertisement