Универзална алатка која ќе ви помогне да исчистите сè совршено

Кога тоалетната шолја ќе пожолти, а традиционалните методи не успеваат, посегнете по овој генијален трик.

Ставете таблета за миење садови во тоалетот и почекајте да се раствори. По ова време, темелно исчистете ја целата површина. Нечистотијата ќе исчезне заедно со непријатниот мирис.

Ако тоалетот ви е многу валкан, почекајте неколку часа и почнете да чистите. Можете дури и да ја оставите таблетата во машина за миење садови преку ноќ.

Advertisement

Тоа е универзален производ кој вреди да се има дома. Со негова помош, можете, на пример, да ја исчистите машината за перење. Само ставете таблета или две и вклучете ја (најмалку 60 степени Целзиусови). Се разбира, внатре да нема облека.

Овој третман ќе ги отстрани непријатните мириси од машината за перење и темелно ќе го исчисти барабанот. Исто така, ќе го отстрани преостанатиот забен камен.

Таблетата за машина за миење садови исто така ќе ви помогне да ги исчистите изгорените садови или да ја исчистите рерната.

Advertisement