Беки целата приказна ја сподели на својот Фејсбук профил и веднаш стана вирална.

Сопругот на Беки Бекман со денови се жали на бучавата што доаѓа од нивната WC ШОЉА секогаш кога ќе се пушти вода. Решил да истражи за што се работи и пронашол предмет што неговата сопруга го изгубила пред една деценија.

Беки целата приказна ја сподели на својот Фејсбук профил и веднаш стана вирална. Парот првично ја обвини „старата градба и дотраените цевки“ за бучавата, но бидејќи на нејзиниот сопруг му здосадило постојано да го слуша истиот звук, тој решил да ја стави раката внатре и да открие за што се работи, пренесува „Мирор“. .

Според Беки, по некое време истрчал надвор и рекол: „Нема да верувате што најдов во нашиот тоалет“. „Ајфонот“ што Беки го загуби во 2012 година беше во негова рака.

Advertisement

– Не можев да го најдам мојот телефон. Тогаш купив нов и заборавив што се случи – пишува Беки.

Откритието на нејзиниот сопруг ја шокираше, а не помалку изненадени беа и нејзините придружници.

– Не ми се верува дека телефонот никогаш не направил проблем во цевките и дека сте го откриле само кога почнал да чука “,” Како тоа мојот екран пука на секој телефон, а вашиот е заробен во WC ШОЉА веќе 10 години и скоро дали нешто му недостасува?

Advertisement