Некои особини се опасни и важно е да се внимава кога ќе се појават. Ова ги прави одредени знаци од Зодијакот поопасни од другите и тие се познати по нивното агресивно однесување

СКОРПИЈА

Родените во овој знак се жестоки и упорни, страсни лидери и опсесивно сакаат да контролираат се. Лесно одат до врвот на моќта, но се потпираат на агресивно однесување и имаат тенденција да чуваат тајни кога им одговара.

Овие особини ги ставаат на врвот на оваа листа. Тие се манипулатори кои никој никогаш не може да ги премине, добри се во сарказам и „спуштање“ на другите.

Advertisement

ЛАВ

По природа како лидер, Лавовите ја сакаат моќта исто како и Скорпиите. Имаат подеднакво доминантни личности кои се проникнати со ароганција и секогаш се во центарот на вниманието.

Тие се неодоливи за другите поради нивниот шарм и способност добро да се забавуваат. Овој магнетизам ги прави моќни и опасни во присуство на други. Гледаат како некој се однесува со нив и жестоко ги казнува оние што им нанесуваат штета.

ОВЕН

Родените во знакот Овен сакаат брзина и конкуренција. Нивните очекувања се секогаш златен медал и шанса да го освојат. Овните се импулсивни и агресивни подеднакво.

Во секој случај, опасно е другите луѓе да им застанат на патот. Гневот кај Овенот можете да го препознаете по неговото ладно однесување.

Advertisement