Казуме одлучи да го промени своето тело бидејќи никогаш не била задоволна од својот изглед. Се одлучила за козметички процедури, а освен што стекна поголема самодоверба, заработи и многу пари благодарение на нејзините облини.

Млада жена од Флорида, Казуми Скирт, бидејќи не беше задоволна од своето тело, и покрај разните диети и тренинзи, одлучи за прв пат да подлежи на естетска процедура, тоа беше липосукција.

Бидејќи се уште беше незадоволна, таа отиде на зголемување на градите и задникот, не знаејќи колку тоа ќе влијае на нејзиниот живот и во некои ситуации ќе го отежне, но и донесе вистинско богатство.

Инвестираше над 200.000 долари во сите процедури, а од операцијата на задникот, на ниту еден начин не може да изврши никаква активност.

Advertisement

– Не седам на задникот, дури научив да изведувам мало, но и големо мокрење додека стојам. Ако седам некаде, прво ставам перница специјално обликувана кон задникот – рекла оваа млада девојка.

Иако никаде не може целосно да се опушти, Казуми вели дека зголемувањето на задникот, попознато како бразилско подигнување на задникот, е најдобриот потег во нејзиниот живот бидејќи заработува големи суми пари на платформата OnlyFans благодарение на облините, пренесува dnaindia.com.

– Се грижев за своето тело и почнав да заработувам многу пари. На почетокот, тоа беше околу 25.000 долари месечно, а сега може да биде и над милион – гордо вели таа.

Дали го осудувате овој потег оставете комнтар со ваше размислување!

Advertisement