Чај од свила од пченка: Ослободете се од отечените зглобови и стапала.

Доколку отокот ви претставува проблем, обрнете внимание бидејќи ќе ви дадеме совет како да ставите крај на овој проблем

Освен што се чувствувате тешко, може да изгледаате и надуено. Она што го сакате е да се смират и да го решат овој проблем.

Ви носиме природна напивка која можете да ја искористите за да го решите овој проблем. 

Advertisement

Чај од свила од пченка

Овој чај е силен диуретик и првите промени во организмот се чувствуваат по само еден ден. Се препорачува лажичка да се прелива со 200 мл топла вода, која не треба да врие. Покријте го пијалокот 10 минути. Пијте во мали голтки 15 минути пред секој оброк три пати на ден.

Статиите на нашиот портал служат ИСКЛУЧИВО ЗА ВАШЕ ИНФОРМИРАЊЕ, за било каков здравствен проблем ЗАДОЛЖИТЕЛНО ДА СЕ КОНСУЛТИРАТЕ СО ДОКТОР!

Advertisement