Луѓето смислуваат секакви работи, но кој би помислил на ова?

Веќе не сме изненадени, секој ден пристигнуваат се повеќе урнебесни сцени од улиците на главниот град и Србија.

Луѓето смислуваат секакви работи, но кој би помислил на ова.

И белградски таксист ни помалку ни повеќе .

Advertisement

Имено, на социјалните мрежи се појави видео на кое јасно се гледа дека регистарските таблички се покриени со други таблички. Засега не знаеме како е тоа можно, зошто таксистот го направил тоа. Но, го поставуваме прашањето, кој го контролира ова?!

Погледнете како тоа изгледаше во видеото ТУКА:

Advertisement