Брзата реакција на херојот спречи тешка несреќа

Едно возење велосипед за малку ќе завршило болно за девојка од Бразил која во последен момент ја спасил случаен херој.

Како што се гледа на снимките од безбедносните камери снимени на 17 јули во градот Америка Бразиленсе, неколку мажи лежерно стоеја на тротоарот и разговараа кога кон нив се возеше дете со велосипед.

Погледнете го видеото:

Advertisement

Advertisement