Сигурно некогаш сте имале девојка која изневерува дечко или вие самите сте биле изневерени. Една девојка на Твитер ја сподели приказната за нејзината пријателка и нејзиното момче кое не и е верен, а секако, во целата приказна испадна подгрбавена, а сакаше само да и ги отвори очите на својата пријателка. Иако, тоа не е крајот, коментарите кои следеа ќе се прераскажуваат.

„Пријателка живее со дечко, долга врска, кој ја изневерува насекаде. Дојди, закачи, смисли што да правиш. Реков, клоцни ја будалата, кога ти треба, мислам дека имаш 36 години, ако не се цениш сега кога сакаш. И тогаш испаднав груба и бесчувствителна, затоа што не сакам да и помогнам. ТОА Е“, напиша овој твитер .

Нејзината пријателка очигледно не сака помош, бидејќи да беше спротивно, таа би го слушала пријателот и би го оставила.

Корисникот на Твитер додаде: „А каде на друго место ќе помогнете, и го дадов најдобриот совет досега, целосно решение на проблемот. Или мислеше дека треба да му врземе топка околу ногата, за да не може да излезе од станот , нема друга опција, само синџири и катанци“.

Advertisement

Искрено, оваа девојка го даде најдобриот совет со својот предлог, но тоа не е така лесно да се реализира во пракса. Па можеби наједноставниот начин е да му врзеш топка на ногата и да останеш со неа до крајот на животот, бидејќи тогаш тој би бил најсреќен, нели?

Што мислите вие? Пишете ни во коментар!

Advertisement