Таа успешно го извади калапот од тушот и прикачи фотографија на која се гледа како изгледал порано и како изгледа сега по чистењето.

Една Британка во Фејсбук групата „Cleaning Tips & Tricks“ откри како без премногу мака се ослободила од мувлата.

Најпрво побарала помош од другите членови на групата, а по бројните совети се одлучила за еден кој вклучувал само две состојки. Така на критичните делови – на рабовите на туш кабината преку ноќ ставила памук натопен со белило, а наутро целата област била бела и без никаков мувла.

Дури и таа беше изненадена од овој резултат, па мораше да ги пофали сите во групата. Таа како доказ прикачила фотографија, а луѓето биле воодушевени. Еве уште неколку корисни трикови поврзани со оваа тема!

Advertisement

“Ова е одлично. Се обидов да ставам белило на памук неколку пати, но никогаш.”

„И мене ми помогна белилото, само треба да се остави преку ноќ“, се дел од коментарите.

Advertisement