ФБ Статус на Лила:

Оставам зад себе една тешка година – научив дека секој ден е борба“

Што не боли-тоа не е живот, што не поминува тоа не е среќа

Синоќа имав една прекрасна вечер, вечер за паметење ! Имам многу за кажување ама ќе бидм кратка… благодарам на сите што ми пружија рака, љубов и поддршка.

Advertisement

Што дојдоа и ми ја разубавеа вечерта. На другар ми @nikoladion за организацијата за се да биде како сум замислила и секако целиот тим на @restaurantdion. На омилениот лик на ноќните журки @dragan_temelkov кој иако преморен дојде и направи журка за паметење.

На другарка ми @elenaluka_private која со нејзиниот тим @elenaluka_official ме дотераа како снегулка На “друже” Биљана од @mozardh што ми ги исполнува сите замислени желби кога е роденденската торта во прашање.

И на сите Вас што пеевте и игравте заедно со мене , за многуте подароци и цвекиња како да имам цвеќара.

ВЕ САКАМ И САМО ГОСПОД ДА НЀ ДАРУВА СО ЗДРАВЈЕ И СРЕЌА !!!

Advertisement