Сонцето, планетата на виталноста, влезе во Вага, а ретроградниот Меркур се врати кај Девицата, што ќе влијае и на нашата финансиска состојба. Астролозите велат дека одредени знаци ќе имаат повеќе пари од другите.

Вистина е дека ретроградниот Меркур не збрка последните недели и не даваме јасни проценки, но одредени знаци имаат среќа, па помалку го чувствуваат негативното влијание на овој астролошки аспект.

До 2 октомври парите ќе стигнат до Девиците, Вагите, Лавовите и Водолиите.

ДЕВИЦА
Иако вашиот знак е на тенок мраз поради ретроградниот Меркур, Сонцето и Венера во Вага наскоро ќе ви донесат прилив на пари. Иако сите преговори во моментов изгледаат бесмислени, подгответе се за победа. Исто така, можете лесно да добиете подарок.

Advertisement

ВАГА
Марс во Близнаци ви одговара, па можете да добиете повеќе пари од странство. Венера и Сонцето во вашиот знак ви носат полесно заработување, па нема потреба да се грижите.

ЛАВ
Меркур се врати во вашата втора куќа, што значи дека чекате да ги добиете парите што некој ви ги ветил. Колку и да трае, имајте на ум дека може да се одложи најдоцна до 2 октомври.

ВОДОЛИЈА
Вие сте еден од знаците кои најмногу се задоволни од положбата на планетите. Имате големи шанси да заработите многу пари и нема да имате финансиски проблеми во наредните денови. Вие сте знак кој треба да игра игри на среќа бидејќи планетите се на ваша страна.

Advertisement