Свињата се преврте, како хероите во акционите филмови, а потоа полека стана и го запре сообраќајот.

Ова може да се случи само во Србија!

На социјалните мрежи се појави видео од свиња на сред пат.

А како стигнала на автопат?

Advertisement

Испадна од приколката!

Свињата се преврте, како хероите во акционите филмови, а потоа полека стана и го запре сообраќајот.

Погледнете го видеото.

Advertisement