Верувале или не, се скаравме на денот кога се породив, маж ми ме однесе во болница да се породам, му реков да не вика никого од семејството, кога ќе се породам тогаш јавете се, оти ќе им здосади со повици, дали се породила, кога ќе..

И се пораѓам некаде сабајле околу 9 часот, маж ми влезе да не види двајцата, ми рече сега јави се на мама и тато и кажи им дека добиле внук, да им честитам.

За два часа пак влегува во соба, прашувам дали си им се јавил, вели ми се јавил, реков да се јават кај твоите, нека знаат. Кога тогаш не раскинав, тој не можеше да ги нарекува моите родители како зет.

Реков, во ред, сега ќе и се јавам на мајка ми на Вибер да го види бебето, а мајка ти ќе го види бебето кога ќе излеземе од болница. Тој ми се налути, не сакаше да зборува со мене цел ден.”

Advertisement

Дали постапив исправно пишете во КОМЕНТАР!

Advertisement